Pozdravljeni,

Moj račun!
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Spoštovani, trenutno  ne ponujamo dostave naših izdelkov, možen je osebni prevzem.  Hvala za razumevanje.

Vrtna lesena gugalnica

Vrtna lesena gugalnica

790,00

Nežno se zazibajte, vrtna gugalnica Eksenales bo vaše dvorišče spremenila v prijetno oazo miru!

Vrtna lesena gugalnica je odlična izbira za popestritev vašega vrta in uživanje v sproščujočem guganju. Lesena gugalnica je izdelana iz kakovostnega lesa, ki je odporen na vremenske vplive in zagotavlja stabilnost in varnost. Gugalnica ima udoben sedež z blazinami in nadstrešek, ki vas ščiti pred soncem ali dežjem. Vrtna lesena gugalnica je primerna za tri osebe in lahko prenese do 300 kg teže. Uživajte v prijetnih trenutkih na svoji vrtni leseni gugalnici z družino ali prijatelji!

Opis

Vrtna lesena gugalnica je odlična izbira za popestritev vašega vrta in uživanje v sproščujočem guganju. Lesena gugalnica je izdelana iz kakovostnega lesa, ki je odporen na vremenske vplive in zagotavlja stabilnost in varnost. Gugalnica ima udoben sedež z blazinami in nadstrešek, ki vas ščiti pred soncem ali dežjem. Gugalnica je primerna za tri osebe in lahko prenese do 300 kg teže. Gugalnica je enostavna za sestavo in vzdrževanje. Z vrtno leseno gugalnico boste ustvarili prijeten kotiček za druženje z družino ali prijatelji, kjer se boste lahko prepustili nežnim nihanjem in uživali v naravi.

Dodatne informacije

Teža 50 kg
 • Kakšna je razlika med visoko gredo Plus in visoko gredo Premium ?

  Razlika je v kvaliteti lesa: Plus vsebuje gladek (večja možnost, da se lahko voda zadržuje na lesu) sibirski macesen (23mm debeline) kvalitete B/C.

  Premium vsebuje profiliran (boljše iztekanje odvečne vode) sibirski macesen (24mm debeline) najvišje kvalitete A/B.

  Plus vsebuje osnovno inox okovje in inox vijake, Premium pa vsebuje napredni inox mehanizen, ki zagotavlja maksimalno stabilnost in s tem podaljša življenjsko dobo visoke grede

 • Ali je potreben zaščitni premaz za visoke grede?

  Za izvedbo Plus in Premium: Naše visoke grede ne potrebujejo dodatnih zaščitnih premazov. Premaz za dodatno zaščito lesa ni potreben, saj je sibirski macesen s svojo gostoto zelo kvaliteten in sam razvije zaščito. Les malenkost spremeni barvo na sivo. Premaz je smisel kadar želite ohraniti določeno barvo oz. videz visoke grede.

  Za izvedbo Klasik: Predlagamo zaščitni premaz, ker je sestava iz smrekovine.

 • Ali vaše visoke grede vključujejo pocinkano mrežo proti glodalcem in čepkasto PVC folijo?

  Vse izvedbe naših visokih gred (Klasik, Plus, Premium) vključujejo kvalitetno pocinkano mrežo z 5 mm x 5 mm oknom, ki varuje vaše sadike rastlin pred nezaželenimi obiski voluharjev in glodalcev. Mrežo postavimo na dno visoke grede.

  Notranjost vseh naših visokih gred je zaščitena s čepkasto PVC-folijo, ki omogoča, da les ločimo od zemlje. Z rednim mesečnim izpiranjem čepkaste folije bistveno podaljšamo življenjsko dobo naše visoke grede.

 • Ali debelina lesa vpliva na življenjsko dobo visoke grede?

  Nekateri proizvajalci širijo napačne informacije, kjer trdijo, da je visoka greda boljša in ima daljšo obstojnost, če je izdelana iz debelejšega materiala - lesa 4 ali 5 cm. Temu zagotovo ni tako!

  Pri stabilnosti visoke grede debelina materiala ne prinese veliko.

  Pri sibirskem macesnu je zadovoljiva debelina lesa že 22mm, pri smrekovini pa 28mm. Večja debelina lesa ob glivičnem razkroju pomeni hitrejše trohnjenje in propad lesa (več hrane za glivice). Pomembna je zato sama nosilna konstrukcija.

Možen je osebni prevzem.

Omogočamo vam
varen spletni nakup
Po nakupu vas kontaktiramo
in se dogovorimo o
datumu montaže in dostave
Možen osebni prevzem

Go to Top