EKSENALES neskončna živa ograja, pravi hit med ograjami!

Lesena ograja + živa meja, vse v enem!

Razvili smo povsem nov izdelek na trgu ograj. Inovativno patentirana ograja je TRAJNOSTNA, ESTETSKA in EKOLOŠKA REŠITEV za vaš dom ali poslovni objekt.

Naša Neskončna živa ograja je prijazna okolju in prostoru. Je estetska rešitev, ki nudi varnost in zagotovi večjo intimnost prostora, hkrati pa povezuje prostor z ostalim okoljem. Nudi zvočno zaščito, saj zelena posaditev ublaži hrup, hkrati pa prostoru zagotovi prijetno klimo, senco in nudi zaščito pred pripeko sonca.

Zelene rastline na naši neskončni živi ograji dajejo svež dotok kisika, kar prostoru prinaša prijetno svežino in več svežega zraka. Z vsemi temi prednostmi naša ograja blagodejno vpliva tudi na vaše zdravje.

iva meja

Neskončna živa ograja postavljena ob igrišču za otroke.

lesena ograja 1

Postavitev na betonska tla, brez kakršnekoli predpriprave.
Posaditev z lovorikovci.

neskončna živa ograja 1

Neskončna živa ograja je sestavljena iz zgornjega dela, ki ga lahko zasadimo z rastlinami poljubnih vrst ter po želji dodamo še zaščitno mrežo ali ograjo. Spodnji del je sestavljen iz impregniranega lesa ter zemljo za zasaditev.

NEKATERE NAŠE REFERENCE

Predstavljamo vam reference nekaterih naših projektov. Naša ekipa montira neskončne žive ograje po celotni Sloveniji.
Nudimo tudi ogled in svetovanje s stranko pred nakupom.

Prilagodljiva je vsakemu terenu in zaradi tega jo lahko postavimo kjerkoli. Z našo Neskončno živo ograjo boste zaščitili prostor, bodisi pred udarci avtomobilov, bodisi pred nezaželenimi obiski živali.

Naša Neskončna živa ograja je sestavljena tako, da je enostavna za obnovo. Ob doslednem upoštevanju vseh navodil in priporočil proizvajalca pa ima neomejeno (neskončno) življenjsko dobo.

nov sistem ograje na trgu, ki nam nudi:

posebne prednosti, ki jo nudi le naša neskončna živa ograja

ziva ograja

neskončna ŽIVLJENSKA DOBA

Naša Neskončna živa ograja je sestavljena tako, da je enostavna za obnovo. Ob doslednem upoštevanju vseh navodil in priporočil proizvajalca pa ima neomejeno (neskončno) življenjsko dobo.

Inovativna zaščita čel lesa

inovativna zaščita čel lesa, da les ne razpoka
in ne strohni

Les je najbolj ranljiv na čelnih delih, saj tukaj voda najhitreje izpareva, zato les tam poka in se ukrivlja. Pri naši Neskončni živi ograji smo z našim konstrukcijskim detajlom ta čela zaščitili in preprečili trohnenje lesa.

visoakg reda prednosti 1

prilagodljiva
vsakemu terenu

Inovativno okovje omogoča, da lahko našo Neskončno živo ograjo prilagodite terenu, brez da bi bilo potrebno predelovati konstrukcijo. Zaradi tega jo lahko postavimo kjerkoli.

Inox mehanizem

napreden inox mehanizem zagotavlja stabilnost

Običajno so visoke grede konstrukcijsko sestavljene z inox vijaki, kar na daljši rok pomeni, da se les okoli vijaka namaka z vodo in trohni. Posledica tako vijačene kostrukcije je, da konstrukcija s časoma popušča in jo je potrebno redno dodatno pritrjevati. Naš inovativni sistem pa za doseganje mehanske trdnosti konstrukcije ne uporablja lesnih vijakov ampak inox kotni profil in težav z mehansko togostjo visoke grede tudi na dolgi rok nimamo.

visoakg reda prednosti1 1

uporabljeni samo
najboljši materiali

Velik poudarek dajemo kvaliteti naših izdelkov, zato smo pri izbiri materialov zelo zahtevni. Pri izdelavi naše Neskončne žive ograje uporabljamo samo najboljše materiale. Naši materiali so profilirani. S tem omogočamo, da so konstrukcijski spoji vedno osušeni in preprečijo trohnenje lesa tam, kjer je potrebna konstrukcijska trdnost.

pvc folija

zaščitena s posebno čepkasto pvc-folijo

Notranjost visoke grede je zaščitena s čepkasto PVC-folijo, ki omogoča, da je les odmaknjen od zemlje. Z rednim mesečnim izpiranjem čepkaste folije bistveno podaljšamo življenjsko dobo naše visoke grede.

bio polnilo

neskončno živo ograjo vam lahko montiramo in napolnimo
z biopolnilom

Pri montaži vam nudimo tudi polnenje z bilopolnilom COMPO – Kakovostni, neobdelani lesni sekanci iz lesa iglavcev (34%sekanci; 33%vrtni kompost; 33% humus). Optimalna osnovna plast, ki poskrbi za zračno in stabilno dno visoke grede.

led

nadgradnja
z led-osvetlitvijo

Neskončna živa ograja je lahko po želji po robovih osvetljena z LED-trakom. S tem dosežemo svetlobno-barvni učinek podnevi, predvsem pa ponoči.

namakalni

nadgradnja
z namakalnim sistemom

Da bodo rastline na Neskončni živi ograji vedno sveže in zelene, brez da bi jih sami zalivali, vam nudimo namakalni sistem vrhunskega svetovnega proizvajalca v različici kapljičnega namakanja ali nizkotlačnega razprševanja vode. Nadzor nad delovanjem namakalnega sistema opravljamo preko pametnega panela, kjer lahko za vsak del ograje posebej, glede na vrsto zasaditve in letni čas, določimo parametre zalivanja.

kje jo lahko postavimo ?

zakaj izbrati eksenales neskončno živo ograjo ?

EksenaLes Neskončna živa ograja Navadna lesena ograja Živa meja
neskončna življenjska doba kratka življenjska doba do 5 let odvisno od trpežnosti rastline
INOVATIVNA ZAŠČITA ČEL LESA, da les ne razpoka brez zaščite, zato les brez vzdrževanja razpoka v obdobju 3 let ne potrebuje zaščite
visokokvaliteni materiali nizkocenovni materiali slabše kvalitete odvisno od zasaditve
brezplačno svetovanje in 3d izris osnovno svetovanje brez 3d izrisa brez svetovanja
možne so nadgradnje z LED OSVETLITVIJO in namakalnim sistemom brez nadgradenj brez nadgradenj
prilagodljiva vsakemu terenu ni prilagojena terenu in je potrebno teren prilagajati dodatno zmerno prilagodljiva terenu – ne moremo je nasaditi na asfaltu, betonu ali tlakovcih, itd.
Brez pripravljalnih zemeljskih del. Brez dodatnega stroška! Potrebno je narediti izkope za stebre Potreben izkop zemlje za zasaditev rastlin

oddajte povpraševanje, odgovorimo vam takoj