Pozdravljeni,

Moj račun!
Mini Cart 0

Your cart is empty.

AKCIJA, AKCIJA!  Unovčite kupon za 10% popust ob nakupu visoke grede ali korita za rože. Koda: akcija10

Premium organska zemlja za visoke grede z učinkom gnojila Empfinger – 50l

Premium organska zemlja za visoke grede z učinkom gnojila Empfinger – 50l

10,16

Premium organska zemlja za visoke grede Empfinger je povsem biološka in gnojena z rastlinskimi snovmi, zato je posebej primerna za vzgojo zelenjavnih kultur, ki imajo visoke potrebe po hranilih, na primer paradižnika, paprike, kolerabe, melon itd.

Ta posebna zemlja je enako primerna za uporabo na prostem, v rastlinskih posodah, rastlinjakih in (visokih) gredah. Rahla struktura in visoka stabilnost prsti preprečujeta nastajanje grudic. Prst koreninam ponuja zadostno trdnost in jih varuje pred stoječo vlago in gnitjem. Prav tako zagotavlja potrebno količino vlage in zraka za zdrav razvoj rastlin. Ustrezna vrednost pH zadošča za potrebe rastlin in tako omogoča optimalno izrabo hranil. Tako so rastline približno 2−3 tedne oskrbovane z vsemi potrebnimi glavnimi in mikrohranili. Nato vam priporočamo dodatno gnojenje z biološkim gnojilom.

Opis

Uporaba:

Na prostem:

Odstranite plevel in zrahljajte tla. Na tla nasujte debelo plast EMPFINGER Premium organske zemlje za visoke grede. Mlade rastline posadite na razdalji od 30 do 50 cm, jih nežno potlačite in s prstjo oblikujte rob, ki preprečuje odtekanje vode. Na koncu dobro zalijte, vendar se izogibajte stoječi vodi.

 

V posodah za rastline:

EMPFINGER Premium organsko zemljo za visoke grede enakomerno vsujte v lonce, posode ali korita za rastline, zatem previdno vstavite zelenjadnice, posodo nežno dopolnite s prstjo in jo potlačite, na koncu pa zalijte. Med rastjo prst ohranjajte vlažno.

 

V rastlinjaku:

Na tla rastlinjaka nasujte EMPFINGER Premium organsko zemljo za visoke grede 5−10 cm globoko. Mlade rastline posadite na razdalji od 30 do 50 cm, jih nežno potlačite in s prstjo oblikujte rob, ki preprečuje odtekanje vode. Na koncu dobro zalijte, vendar se izogibajte stoječi vodi.

 

V visoki gredi:

Po dobrem zgoščevanju spodnjih dveh plasti lahko EMPFINGER Premium organsko zemljo za visoke grede napolnite do vrha. EMPFINGER Premium organska zemlja za visoke grede je sestavljena iz posebne mešanice in je dodatno gnojena z dragocenim biološkim gnojilom na rastlinski osnovi, ki tako ponuja idealne pogoje za rast ter za obilne pridelke v visoki gredi.

 

Po približno enem letu se plasti sesedejo za približno 5–10 cm. Izgubo lahko enostavno nadomestite z EMPFINGER Premium organsko zemljo za visoke grede. Po približno petih letih je treba celoten material grede odstraniti in gredo ponovno zgraditi.

 

Napotek:

Temperaturne razlike lahko povzročijo nastanek plesni. Praviloma so to saprofiti, ki so neškodljivi za rast rastlin. Ti izginejo sami od sebe, ko se zemlja posuši in prezrači.

Dodatne informacije

Teža18 kg
Dimenzije77 × 42 × 14 cm

DOSTAVA, MONTAŽA ali OSEBNI PREVZEM

 • Dostava

  Dostava se obračuna v košarici naročila, kjer se obračuna razdalja do vaše lokacije ter teža naročila, nato se glede na te podatke določi končna cena dostave.

 • Navodila za osebni prevzem


  - Osebni prevzem blaga je možen na lokaciji Eksenales, Lesna ulica 1, 3230 Šentjur v času uradnih ur (pon.-pet.: 8h -15h in sob.: 8h-12h).
  - Pri osebnem prevzemu, poskrbite za to, da imate dovolj prostora v avtomobilu oz. prikolico.
  - S seboj imejte obvestilo o naročilu ter identifikacijski dokument.
  - Za prevzem izdelka pokličite na telefonsko številko 031 703 186, kjer se dogovorite za podrobnosti prevzema.

 • Navodila za montažo na vaši lokaciji


  - Za dogovor o podrobnostih vas bo kontaktirala ekipa montaže s telefonske številke 031 703 187.
  - Stranka pripravi prosto pot do mesta, kjer bo postavljena visoka greda (odpre vsa vrata na vrtu, jih založi, da so ves čas odprta).
  - Ob prihodu ekipa obvesti stranko po telefonu.
  - Stranka pokaže mesto, kjer lahko parkiramo tovorno vozilo in odlagamo opremo ter blago za vmesno skladiščenje.
  - Ob zaključku del, ekipa obvesti stranko, da lahko pride preveriti opravljeno delo.

Morda vam bo prav tako všeč…

Omogočamo vam
varen spletni nakup
Po nakupu vas kontaktiramo
in se dogovorimo o
datumu montaže in dostave
Hitra dostava in montaža!

Go to Top