Kontakt

Pošljite povpraševanje

Za vsa vprašanja z zvezi z naročili, izdelki, sodelovanji smo vam na voljo na telefonski številki, e-pošti ali kontaktnem obrazcom desno.

Prodaja in svetovanje:
031 70 30 88

Elektronski naslov:
info@eksenales.si

Delovni čas:
PON – PET: 8:00 – 15:00
Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Informacije za osebni prevzem:
031 703 186

Informacije za montažo ali dostavo:
031 703 187


  Možnosti plačila

  Gotovinsko plačilo ob osebnem prevzemu (Lesna ulica 1, 3230 Šentjur)

  Spletno plačilo (kreditna kartica, Paypal, nakazilo na TRR).

  Kako do nas z osebnim vozilom in navadnim kombijem

  SMER CELJE – ŠENTJUR
  Če se peljete na regionalni cesti iz smeri Celje – Šentjur in prispete v Šentjur po 1km zavijete v križišču levo (ZA SMER DRAMLJE). Nato peljete naravnost do naslednjega križišča, kjer zavijete levo (ZA SMER ŠENTRUPERT). Nato peljete naravnost, mimo zdravstvenega doma, se peljete pod nadvozom regionalne ceste in nato zavijete levo. Na levi strani se nahaja prevzemno mesto Eksenales.

  SMER AVTOCESTA IZVOZ DRAMLJE – ŠENTJUR
  Če se peljete po avtocesti greste na izvoz Dramlje ter v smeri proti Šentjurju. Ko ste v Šentjurju se peljete naravnost po ulici Dušana Kvedra. Ko pridete na semaforizirano križišče greste zopet naravnost in se peljete po ulici Leona Dobrotinška, mimo zdravstvenega doma, se peljete pod nadvozom regionalne ceste in nato zavijete levo. Na levi strani se nahaja prevzemno mesto Eksenales.

  Kako do nas s tovornjakom ali povišanim kombijem

  PRI TOVORNJAKU IN POVIŠANEM KOMBIJU JE ZARADI VIŠINSKE OMEJITVE PODVOZA POTREBNO NAREDITI OBVOZ POTI

  SMER CELJE – ŠENTJUR
  Če se peljete na regionalni cesti iz smeri Celje – Šentjur in prispete v Šentjur po 1km zavijete v križišču desno (ZA SMER KOZJE, PLANINA PRI SEVNICI, ŠENTRUPERT, RIFNIK). Nato peljete naravnost do naslednjega razcepa, kjer zavijete desno (ZA SMER ŠENTRUPERT, RIFNIK). Nato peljete naravnost, do krožišča, kjer zavijete desno na prvem izvozu. Po cca. 500 m, prečkate most in takoj za mostom zavijete desno. Na levi strani se nahaja prevzemno mesto Eksenales.

  SMER AVTOCESTA IZVOZ DRAMLJE – ŠENTJUR
  Če se peljete po avtocesti greste na izvoz Dramlje ter v smeri proti Šentjurju. Ko ste v Šentjurju se peljete naravnost po ulici Dušana Kvedra. Ko pridete na semaforizirano križišče zavijete levo (SMER ROGAŠKA SLATINA), nato peljete naravnost do naslednjega semaforiziranega križišča kjer zavijete levo (SMER KOZJE). Zopet pridete do semaforiziranega križišča kjer zavijete desno (ZA SMER KOZJE, PLANINA PRI SEVNICI, ŠENTRUPERT, RIFNIK). Nato peljete naravnost do naslednjega razcepa, kjer zavijete desno (ZA SMER ŠENTRUPERT, RIFNIK). Nato peljete naravnost, do krožišča, kjer zavijete desno na prvem izvozu. Po cca. 500 m, prečkate most in takoj za mostom zavijete desno. Na levi strani se nahaja prevzemno mesto Eksenales.

  Naslov: Eksenales, Lesna ulica 1, 3230 Šentjur