Naša zgodba

matej

 

Direktor programa Eksenales Matej Voga je delo z lesom vzljubil že v otroštvu. Z mizarstvom se je ukvarjal njegov oče, od katerega je pridobil neprecenljivo znanje. Odraščal je na kmetiji, kjer je pridobil dragoceno znanje o vzgoji ter skrbi za pridelavo poljščin, krme za živino in pridelavo domače zelenjave. Poslovno pot je začel z delom na žagi in jo nadaljeval kot uspešen direktor dveh večjih pohištvenih podjetij v Sloveniji.

Njegove dolgoletne izkušnje na področju izdelave lesenih izdelkov, obdelave masivnega lesa, mizarstva in izkušnje pri vodenju podjetja so trden temelj za razvoj inovativnih in unikatnih izdelkov iz lesa, ki jih razvija v okviru programa Eksenales (visoka greda, neskončna živa ograja, smetarnik, kompostnik, cvetlično korito, otroška igrala, pohištvo po meri).

Vsak izdelek je nastal skozi natančne analize in raziskave trga. Ker so nam stranke na prvem mestu, smo pri razvoju izdelkov upoštevali vse njihove želje ter potrebe. Tako so nastali izdelki, ki so uporabni, visokokvalitetni, zelo praktični in povrhu še estetski.

Najbolj pa smo ponosni na to, da smo našim izdelkom z inovativnimi mehanizmi omogočili zelo dolgo življenjsko dobo!

Matej Voga svoje podjetje gradi na vlaganju v spoštljive in strpne medsebojne odnose, saj je na podlagi dolgoletnih izkušenj spoznal, da so dobri medsebojni odnosi (v kolektivu, s strankami, poslovnimi partnerji) ključ do uspešnih poslovnih rezultatov.

Poudarja to, da delo na medsebojnih odnosih prinaša tudi uspešne poslovne rezultate: »Največ znanja na področju vodenja podjetja zaposlenih in strpnih medsebojnih odnosih sem pridobil na večletnih izobraževanjih na Izobraževalnem centru Eksena.«

Izdelki Eksenales so narejeni z ljubeznijo do lesa in hkrati s spoštovanjem do vsakega človeka (delavca, dobavitelja, kupca …), ki je vpleten v delovni proces.

Na osnovi tega dejstva lahko z odgovornostjo zatrdim, da naš slogan Z LJUBEZNIJO DO LESA res uresničujemo na vsakem koraku, kakor tudi negovanje SPOŠTLJIVIH IN STRPNIH MEDSEBOJNIH ODNOSOV.